Kolumne

Enih ne bi noben bral, če ne bi tumbali s politiko.

18.4.2022 / 06:05 Komentiraj
Razgalit sebe pred svetom je velik težje k srat čez politike. Čez njih serjejo vsi. Dolgčas. Pokažte ljudem svoj gnoj v seb.

Jaz nikol ne pišem o politiki. Edin zadnjič sem napisala, da ne grem volit. Uf, tud če ne bi. Zarad tega sem bla deležna vseh živih zmerljivk in na koncu so me še v časopis fuknili. Sej vem, da sem posebna in zanimiva, ampak vseen mal ni fer.

Cele dneve gledam na FB, kako levi nabijajo, in cele dneve gledam na FB, kako desni nabijajo. Jaz pa sam enkrat rečem, da ne grem volt, pa pristanem v časopisu. Ampak, ampak…

Ker sem nad temi ljudmi in kulturno vzgojena punca, ne bom šla na njihov nivo in ne bom zdej napisala, kaj točno je blo. Ker očitno se bojijo vsake moje besede. Pa da ne bom na koncu še jaz kej kriva za rezultat volitev. Bom povedala po volitvah.

Vsi so isti. Mark my words.

Sem pa dobila dokaz za to, kar sem skoz trdila. Vsi so isti. Mark my words. In če ni po njihovo, takoj surle do tal in sam žaljivke na vse strani. Kralji ulice so za take ljudi gospodje. Ampak zadost o takih, škoda mojih črk. Moje črke so prišparane za knjigo, ne pa za take...

”Hja, hvala za reklamo. Ampak počakte na knjigo. Because you ain't seen nothing yet.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE