Kolumne

E, moj Bora, kaj ti delaš nam dunajskim konjušarjem …

21.11.2022 / 05:05 Komentiraj
Nostalgija za starudine. Ker če je karta “samo” 20 evrov in so pred nosom, greš. Pičkin dim v primerjavi z unim njihovim pirom.

Tale november nas je čist razvadil. Najprej je bil vreme do jaja in logično, jaz sem rojena novembra. In nisem najslabš znamenje ever, torej škorpijon, ampak sem zadnji cajt spizdila k strelcem. Ampak če greš proti 46 letom in bi moral bit po vsaki logiki že petkrat pokojen, si logično privoščiš cel november do fula.

In ker že sto let nisi bil na nobenmu koncertu, si privoščiš tud to. Na Ribljo čorbo sem šla sam zato, ker so bli v bližini. Pač bežigrajska fora. Če bi bli na Rudniku, ne bi šla. In tud nikol več ne bom kart vnaprej za druge kupovala. Ker je ratala cela zmeda. Frendica, k bi mogla it z mano, kašlja — kašlja? jaz crkujem od kašlja vsak dan, sam ona je občutljiva, ker ne pije nič —, in smo si pol ure karte podajali k eni kreteni. Vrnte keš, pizdarija! Na konc je šel moj “frend” z mano. Vse zadnji moment, kot se lihkar piše ta kolumna. Ko sva se po dežju vozila v taksiju tja, nama je rekel taxist: “Good luck. Ker vrsta za Čorbo...

”Probajte dobit taksi v petek ob dveh popoldne, ko ščije kot iz škafa.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE