Rubrike

Dva Gradišnika (1.): »Kaj pa midva, Branko?« mi je ob rob pripisala Bernarda.

12.1.2020 / 06:05 Komentiraj
Iskanje srečnega razmerja: Vadnica in vodnik v ljubezni za oba spola zakoncev Gradišnik izide ta teden pri založbi UMco.

Iskanje srečnega razmerjas podnaslovom Vadnica in vodnik v ljubezni za oba spolaBernarde in Branka Gradišnika je po besedah recenzenta zmes avtobiografije ter samopomočniške in strokovne knjige. Njuno soavtorstvo pomeni, da Bernarda občasno vstopa v Brankovo pripovedovanje, dopolnjuje ali opominja na izpuščene vidike in deluje kot žena, ki spremlja živahni moški pogovor in vsake toliko navrže kaj ostroumnega in dobrohotnega za razbijanje moških iluzij.

Bernarda Gradišnik (1964) je na področju pisanja knjig debitantka, a že skoraj trideset let Brankova navdihovalka. Svoj iztanjšani posluh za ljudi izkazuje tudi v diplomatskem poklicu. K Iskanju srečnega razmerja je poleg ključnega besedila Bernardina zgodba prispevala mnoge marginalije, brez katerih bi ostala knjiga napisana samo napol.

Branko Gradišnik (1951) piše in objavlja že več kot pol stoletja. Pisal je vse od znastvene fantastike in

Iskanje srečnega razmerja: Vadnica in vodnik v ljubezni za oba spola zakoncev Gradišnik izide ta teden pri založbi UMco.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE