Kolumne

Dva debila iz Ljubljane prideta na Kras in hočeta pokazat PCT

27.12.2021 / 05:05 Komentiraj
Jebeš meglo, korono. Kakšne maske za v botego vaško. Kakšni policaji, kakšne kazni. Na Primorskem živijo, k da “ni neč”.

Moj fotr je šel prejšnji teden do brata v Barcelono. Pustmo malenkosti, da kok je ratal raznežen in blažen ob vnukinji. Fuck, skoz jo ma v naročju in še futra jo po žlički. Sem ga gledala prek Skypa, kako ma tamalo tam pri seb, pa sem mu rekla: “Kaj si pa tok srečen? Že dolg te nisem vidla tazga.” Ne da ga nisem vidla dolg. Jaz ga sploh še nisem vidla z dojenčkom v naročju, kamoli futrat jih. “Neverjeten občutek je,” je odgovoril. Dobr, fotr, smanji doživljaj. Brat se je sam pofukal, jaz pišem cele noči. “Pust zdej tamalo, kako je šel let?”

“Lej, trikrat sem cepljen. Preden sem šel proti Italiji, sem mogu met test negativen s sabo. V Barceloni na letališču pa spet testiranje al pa pejte nazaj na avion al v karanteno. In pol so mi Španci poslali eno kodo.”

“Pa kako the fuck bi ti pa lahk v dvanajstih urah pokazalo pozitivno, če si bil glihkar testiran?!”

“Ja, njih vpraši.”

“Kaj pa maske?”

“Večina ljudi jih ma. Čeprov vzuni niso...

”Ampak naju je total navdihnila ta Primorska. Zadihala sva. In tko zadihajte zdej vi v novo leto. Sej bomo spet jebali ježa in ga v rit fasali z vsemi tevi sevi in koronami.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE