Kolumne

Dopizdili i bogu i narodu s to korono

29.6.2020 / 06:05 Komentiraj
Tok daleč smo prišli, da še zdej nisem šla v noben lokal, odkar so spet odprti. Na en meter pa res ne bom sedela za šankom.

Dejte vi men povedat, do kdaj nas mislijo še buzerirat s temi maskami in vsem. Dopizdili i bogu i narodu s to korono. Če nas mislijo jesen spet vse notr zapret, se bo folku resno odpeljalo. Jaz res ne vem več, kaj naj si mislim o letu 2020. Kokr da bi en napisal en scenarij, ker ob taki številki se pa že spodobi, da je kakšna štala. Prov ene ubogljive robote so iz nas naredili. Jaz crkujem v trgovini po tej vročini, ko sem v maski 5 minut. Kaj pa uni, k jih morjo nosit osem ur? In stojimo tam en meter en za drugim, pa se gledamo, in prov vidiš, da folku že prov dol visi. Pun kurac že majo razkužil in vsega. Ne gre to tko, da ljudi kr zapreš in jim ukazuješ, k da so v zaporu.

Pa otroci in dijaki? Se jim bo spet sprdnilo, da jeseni ne smejo v šolo? Pa sej to bo šla ena mama izmozgana enga lastnoročno zadavit. Al pa učitelj, k ma že svoje doma, pa mora še une učit na daljavo. Pa spet meje zapret, pa karantene, pa who knows what.

Čudna logika. Kdaj bojo spet...

»Ne rečem, da korona ne obstaja. Sam jebo majku, ni pa tok smrtonosna ta jeba, kokr nam jo predstavljajo.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE