Kolumne

Dobrohoten nasvet Arsenoviču. Da ne bo tudi on gotof …

23.4.2022 / 06:10 Komentiraj
Vedno bo potegnil kratko on. Vedno se bo našel nagonsko zaščitniški foter, ki bo v interesu svojega mulca naredil cel cirkus.

Sašo Arsenovič “ne ve, od kod ima najstnik poškodovano koleno in modrice na vratu”. Jaz tudi ne, ker nisem bil zraven. Ker pa sem človek stare šole — tudi teniške šole Branik, letnik 1974–77, prav tam, med Mladinsko in Gregorčičevo in Kajuhovo —, raje verjamem županu kot pa enemu smrkavcu in njegovemu anonimnemu fotru.

Zakaj? Zato, ker vem, kakšna je današnja mladina in kakšni so njihovi starši. Vsaj nekateri. Vem, da so mnogi mulci nevzgojeni, freh, objestni, tudi agresivni. In vem, da je danes moderno biti starš, ki za vsako ceno zagovarja svojega otroka, karkoli že je storil — in ki se pri tem poslužuje vseh razpoložljivih sredstev. Najraje medijskih in pravnih.

Zato ne kupim zgodbice, da je Arsenovič davil — pozor: davil! — negodnega otroka, na katerega je slučajno naletel in se ga odločil prevzgojiti.

Prijemi na terenu

Župana ne poznam osebno, vendar na podlagi vtisa, ki ga imam o njem iz medijev — ne samo v zvezi s tem zadnjim incidentom na...

Župan MOM Saša Arsenovič daje izjavo za javnost glede neljubega dogodka v TK Branik. — [Fotografija: Andrej Petelinšek/Večer]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE