Kolumne

Direndaj za 1. maj: Črna kronika me ne zanima

2.5.2020 / 06:10 Komentiraj
Kaj pa če je Jankoviću ta vlada pravzaprav všeč? Ker je končno ena res avtoritarna. Pa še z razlogom ali vsaj opravičilom.

Tokrat pa ne samo da nisem gledal Tarče, ampak mi tudi ni žal, da je nisem gledal. Tako ali tako sem pozabil, da je četrtek. Kako pa naj človek v tem prazničnem sendviču sploh ve, kateri dan v tednu je? Najprej tridnevni vikend, pa potem takoj tridnevni teden, nakar še en tridnevni vikend! In da bi bil pri tem še na tekočem, katera oddaja je prav danes na sporedu?

Televiziji Slovenija želim obilo uspehov pri razkrivanju kontrabandarstva in predvsem vso srečo pri konfrontacijah z vlado — ampak Tarče pa res ne bom več gledal. Saj je že doslej nisem (razen zadnjič), pa mi ni nič manjkalo.

Nisem neozaveščen državljan in tudi ne nekritičen. Priložnosti za opredeljevanje in serviranje mnenj mi nikoli ni manjkalo in mi jih tudi v prihodnje ne bo. Ne do te vlade, pa tudi ne do medijev. Mislim pa, da je zame osebno bolje,

»Pozornemu očesu ni ušlo, da se je Brecelj postavil — ali so ga postavili — prav pred Kidričevo busto. Kar je zelo zabavno, če je nameraval s tem koga provocirati.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE