Kolumne

Dejte mi Švede pa vardagen, pa tud če nimam blage veze, kaj nej bi to blo.

8.3.2021 / 06:05 Komentiraj
To je bistvo konkurence. Da mora bit vedno močnejša. Nej se Ikea pa Lesnina kr bockata med sabo. Nobenmu ne bo nč škodilo.

In mi bi neki skupaj stopali pa upor pa ne vem kaj? Mi se ne znamo niti za reklame zmenit. Zdej smo spet na pol. Eni za Ikeo, eni za Lesnino.

Ker mam TV v ozadju skoz prižgan, ko sem na kompu, ušesom marsikej ne uide. Ta prvič slišim eno žlobudranje vzad. Ta drugič vidim ene tipčke, k so neki med hipsterji pa gungom. Why the fuck pa švedsko govorijo? In še nisem skontala pointa, za kaj se gre. Sej bi ga prej, če bi bla kdaj v življenju v Ikei. Ampak še nisem bla. Predvsem sem pozabla, da se je pri nas odprla Ikea.

Da Lesnina kontrira Švedom, sem verjetno ta zadnja v Sloveniji dojela. In prov prva liga kontra, if I may say. Men prva liga reklama. Ko sem seveda dojela kaj in kako. Vsaj mal so se potrudili. Neki mal bolj inovativnega. Ko ti začne kuzla od konkurence v rit skakat, se boš hitro zbudil. In so lepo najdli tri modele, k so se mogli cel teden učit teh par stavkov švedščine in lepo fakiča Ikei.

Brez konkurence ni nč

No, in kje

“Da Lesnina kontrira Švedom, sem verjetno ta zadnja v Sloveniji dojela. In prov prva liga kontra, if I may say. Men prva liga reklama.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE