Kolumne

Dejmo ukinit kr vse, kar je v nedeljo!

5.10.2020 / 06:05 Komentiraj
Razumem, da bi ble trgovke ob nedeljah rajš doma. Sam jebemu sunce, plače jim zvišajte, ne pa da jaz jebem ježa ob nedeljah.

Spet mi dvigujejo živce s tem zapiranjem trgovin ob nedeljah. Komu na čast, res ne razumem. Razumem, da bi ble trgovke rajš doma ob nedeljah, jih poznam kr neki. So moje bralke itd. Sam jebemu sunce, plače jim rajš zvišajte, ne pa da jaz jebem ježa ob nedeljah. In pol se vsi vžgejo: »Ja, kdo pa rabi trgovske centre ob nedeljah za šopingirat. Pejte rajš v naravo.«Koja narava in kakšni trgovski centri? Tiste debilizme od ta velikih štacun lahk zarad mene zaprejo za forever. Narava me pa glih neki ne mika, ker ne bi šla medvede mal pozdravljat pred zimskim spanjem.

Ampak a folk dejansko ob nedeljah hodi po teh centrih? Si ogleduje založbe in spije tam kavico? Svašta. Takim pa res mora bit dolgčas v življenju. Prisežem, če sem jaz bla v celem življenju desetkrat v BTC. Že tko se izogibam množicam, ker pač tesnobe. Da bom pa še tam gledala folk, kako pride s podeželja na nedeljski izlet v Alejo, je pa že too much.

Kje so zdej

»Koja narava in kakšni trgovski centri? Tiste debilizme od ta velikih štacun lahk zarad mene zaprejo za forever.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE