Kolumne

Colchicum autumnale in gips: Meni da se nič ne dogaja?

30.10.2020 / 05:05 Komentiraj
Ko sem bila še majhna in nabirala podleske, mi je oče vsakič rekel: »Ne jih vohat, ker ti bo slabo.« — In mi je res bilo.

Že večkrat sem napisala, da ne morem napisati kolumne, ker se mi nič ne dogaja. To je zelo egoistična izjava, predvsem pa neprofesionalna. Resda se ne morem meriti z ljudmi, ki normalno živijo. Sem predvsem doma, gledam dnevnike, spremljam korone, sem in tja slišim kakšne panične izjave, aktivno pa nisem v nič udeležena.Prejšnji konec tedna pa se mi je nekaj zgodilo.

Z novo asistentko sva šli ven na kavo. Šli sva po klančini. Ni me prav obrnila, zato sem na koncu zlezla dol z vozička in padla na kolena. Pri padcu sem si zlomila spodnji del noge. Nazaj na voziček sta me dala moj mož in sosed. Noga me je že bolela, vendar nisem hotela zamuditi kave, zato sva nadaljevali pot do kafiča.

To se je dogajalo v nedeljo. Noga me je bolela ves popoldan. Poklicala sem zdravnika. Rekel mi je, naj se oglasim naslednji dan pri njem v ordinaciji.

Poliklinika

V ponedeljek zgodaj zjutraj sem odšla na Polikliniko. Tam so me slikali in ugotovili, da imam nogo res zlomljeno. Dali so mi...

»Na Krimu ni raslo nič razen jesenskih podleskov. Oče mi jih je nekaj nabral, zdaj jih imam sedaj v vazi. Lepi so.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE