Kolumne

Cinkatorji s pomočjo kriminalistov nad pingpong mafijo

13.9.2021 / 06:05 Komentiraj
In tko sem bla popisana že šestič v enem letu. Hvala sosedje, again. Kazni pa kr ne dobivamo. Pol se pa vprašte, kdo je nor.

Obljuba dela dolg. In tokrat sem jo dolžna kriminalistom. Ampak pejmo od začetka.

Da je naš okoliš še bolj čudaški kokr moja glava, že veste. Da so nekateri sosedje cinkatorji težki in nam skoz policijo kličejo, tud že veste. Moti jih al pingpong al pa klopce. Anonimni izdajalci pač, k nimajo kej druzga za delat v življenju kokr drkat kurac na druge.

Torej, v enem letu sem bla popisana petkrat. Od policajev, pa še od dveh bumbarjev redarjev. Nazadnje so mi prišli z baterijami pa maskami na ksihtih svetit v faco. Uno, na resno vse neki. In še dve kolumne nazaj sem se delala norca, da sam še specialce nej nad našo jadno klopco pošljejo. Pa sploh nisem bla daleč od resnice.

Sred belga dneva

Sedimo mi par dni nazaj trije na klopci vsak s svojim drinkom. Sred belga dneva. Debata v easy, brez dretja. Jebat ga, treba izkoristi tak lep september. In kr naenkrat se obrnem na desno, pa proti nam dva modela. Eden je mel okol vratu značko, eden jo je pa že na daleč gor v...

“In kliče na policijo in začne naše kartoteke preverjat. Žurka. Uni prej so vsaj sam popisali. Midva s frendom sva se spogledovala, uno, sam ne daj bože, da nam rečeta, nej žepe obrnemo naokol.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE