Kolumne

Čez pet dni bi poslali mularijo v šolo? Saj se vam je zmešalo!

9.1.2021 / 06:10 Komentiraj
Ne date otrok? Kaj imejte jih. Peticije so Med.Over.Net demokracija helikopterskih staršev. Brez odgovornosti. Za to je tu vlada.

Kot državljan in oče dveh šoloobveznih otrok sem zgrožen nad civilno Facebook iniciativo Otrok ne damo, ki vlado oz. ministrico za izobraževanje poziva »k takojšnji normalizaciji vzgoje in izobraževanja na vseh ravneh« oz. zahteva »takojšnje odprtje vseh šol in vrtcev brez kakršnihkoli pogojevanj glede nošenja mask, upoštevanja razdalje in testiranja za zaposlene«.

In to tako rekoč takoj. V roku petih dni!

Marsikdo si misli, da imamo noro vlado. Celo jaz sam to kdaj pomislim. Ampak kako si predstavljate, da bi pametna vlada lahko vladala norim državljanom?

Res je, vsi imamo poln kufer šole na daljavo. Šolarji, starši, učitelji. Urniki, lifestyle in delovne navade se nam zaradi tega že mesece in mesece postavljajo na glavo.

Ampak kaj hočemo? Kaj pa naj? Da bi šla mularija čez pet dni nazaj v šolo? A se jim je čisto zmešalo? (Ta starim, namreč.)

Sedanja generacija aktivnih staršev je generacija, ki bolj kot katerakoli druga pred njo nagiba k temu, da svoj...

»Marsikdo si najbrž misli, da imamo noro vlado. Celo jaz sam to kdaj pomislim. Ampak kako bi lahko pametna vlada sploh vladala tako zmešanim državljanom?«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE