Kolumne

Cepljena

25.10.2021 / 06:05 Komentiraj
Ta drugič bom šla isto zadeta. Recept, da ti nč ni. Sam ne mene poslušat, da ne bo koga pobralo, k ni navajen pit pa gandže.

Iz torka na sredo sem mela žurko pri meni. In se zbudim vsa direkt in mi možgani sporočajo, da neki mam ob dveh popoldne. Sam kaj že? Fuck, fotr me pride iskat, da se grem cepit s tisto jebo. Da bom lahk še kam šla v tem življenju.

Jih na hitr spijem še par in si dva navijem. Ja, nč, pa pejmo.

Sicer je mogla cela familija prej poslušat: “Če umrem, vas ubijem!” Pa tud eden mi ni rekel, nej se grem cepit, ampak en mora bit kriv, če bo kej narobe.

Piči!

Tko k je šlo očitno neki konkretno narobe na smenaju enga filma zdej, v katerem je Alec Baldwin ponesreč kr dva ustrelil. Ena mrtva. In tko se lahko men tud kej zalomi. In sem hotla že petič klicat fotra, da odpade to kurčevo cepljenje.

Ampak pol sem se spomnila na bratove besede: “Celo življenje daješ vase vse živo, zdej pa cvikaš eno cepljenje?” In pol sem se spomnila še na frende. En bolj sfukan in skurjen k ta drug, pa so se šli z vsem v seb cepit. In se mi je vžgala žarnica v glavi: “Pejt taka koma...

Moj brat: “Celo življenje daješ vase vse živo, zdej pa cvikaš eno cepljenje?”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE