Kolumne

Čeferin will never walk alone med razrepenčenimi čivavicami v parlamentu

23.4.2021 / 06:00 Komentiraj
V soboto so bojo odprle kafane. Naše cerkve, maše, hostije. Ampak jaz bom še kr na klopcah kontrirala. Superliga se ne da.

Jaz sem navijač Liverpoola. Bolj navijačica v tem stilu: “Ej, kdaj bo že polčas?”, pa pojma nimam, kaj je offside. Rdeč karton dam tipu, ko mi dvigne živc. In glih zarad njega sem zdej oborožena z mikico Liverpool in šalom YNWA.

In kot zagnana navijačica in največji laik, kar se tiče fuzbala, vidim, da neki dogaja na tej sceni. Neki, da se čjo ta najboljši klubi odcepit in gremo mi po svoje. Bomo mi naredili svojo ligo, pa ko jebe druge. 

In grem jaz pametna s tem tipa nadlegovat. Že tko je bil zamorjen zarad Liverpoola, pol pa še jaz drezat v rano: “In kaj zdej vi? Boste kr ena zase kao superliga al kaj?”

Petkrat mi je rekel: “Dej, drž se rajš pisanja,” pa sem še kr vztrajala:

“A to je tko, k da bi nas blo ene trideset v okoliškem lokalu, pol bi se nas pa deset odločilo, da smo oh in spljoh in gremo ven, ker si sam minus delamo v kafani in ker smo

Walk on through the wind/Walk on through the rain/Though your dreams be tossed and blown/Walk on, walk on/With hope in your heart/And you’ll never walk alone … — [Oscar Hammerstein II/Richard Rodgers: Carousel, 1945]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE