Revija

Če ti življenje pokaže fakiča, si naredi faking limonado.

28.3.2020 / 06:05 Komentiraj
Ni mi hudega. Držim se napotka Marina Medaka, ki ga je v osami med veslanjem čez Atlantik pri zdravi pameti ohranjala rutina.

Včasih smo s frendi nazdravljali: »Kot v New Yorku!« Polivali smo velike martinije in plesali, kot da bo jutri konec sveta. Takrat si nismo predstavljali, da bo konec sveta zgledal tako. Fatalno.

V najslabšem primeru bi ob koncu sveta morale imeti kobilice vsaj dva metra med očmi. Morski psi bi lahko leteli. Prepovedali bi gin tonike. Cerkvene orgle bi zamenjale električne kitare. Ukinili bi fuzbal in obdavčili čivave.

Virus je bil ena od variant o koncu sveta za filme, v katerih se seksi Brad Pitt sleče in z joškato mrho od zdravnice skupaj rešita svet. Brad Pitt in George Clooney se te dni najbrž svaljakta pod palmami in jima gladko dol visi za zaščitne maske in gumijaste rokavice. Kje ste pa že videli Amal, da bi v samospostrežni tehtala krompir in štela pomaranče? Tudi če ji Dior pošlje po meri narejen roza skafander.

Mar bi bil kriv trkalnik v Cernu, za katerega so bili prepričani, da se bo zaradi zlil sam vase. Itak si Švicarji ves čas

»
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE