Kolumne

Če dobr pomislim, jaz bi bla direkt za predsednico!

11.7.2022 / 06:05 Komentiraj
Tuje jezike govorim, selfije pa tud delam. Sam še Instagram rabim. In bi bla skoz nažgana in zadeta, folk bi se mi pa klanjal.

Zadnjič sem videla posnetek, kako je en redar vrgel kolesarja po tleh in pol sta se tam neki ravsala oz. je redar ležal na njemu. Mislim, da je blo v Šiški, in seveda je nekdo vse posnel. Jaz sicer nisem šofer, ampak tile redarji težijo na vse strani. In kot vidim pri reakcijah ljudi, jih noben ne mara. Logično, če pa hodijo po Ljubljani k eni šerifi. Ko smo med korono dve leti nazaj začeli igrati pingpong, je šlo seveda sosedom v nos. Mi doma zaprti, oni pa lepo pingpong cele dneve? In so nam ene štirkrat poklicali policaje. Policaji so vedno prišli prijazno in tud odziv so dobili od nas nazaj, Še spraševali so se, zakaj jih kličejo, sej smo imeli distanco. Ta petič so pa prijazni sosedje klicali Šport Ljubljana. In so nam poslali dva redarja. Kurba sta uletela tečna. Ta debel se je petelinil, ne vem kdo.

Ovce skup pasli

Kr neki je začel pizdit na nas, ko da smo ovce skup pasli. In seveda smo mi tud tko odreagirali nazaj. Ker očitno ti pametnjakoviči nimajo...

»Sej tud policaji so inkasantje. To je sam vadi-pare.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE