Kulumne
#lifestyle
Če dobr pomislim, jaz bi bla direkt za predsednico!
Logo 11.07.2022 / 06.05

Tuje jezike govorim, selfije pa tud delam. Sam še Instagram rabim. In bi bla skoz nažgana in zadeta, folk bi se mi pa klanjal.

»Sej tud policaji so inkasantje. To je sam vadi-pare.«
da je blo v Šiški

Ovce skup pasli

Kr neki je začel pizdit na nas, ko da smo ovce skup pasli. In seveda smo mi tud tko odreagirali nazaj. Ker očitno ti pametnjakoviči nimajo pojma o psihologiji. Naletela sta pa na pet prfuknjenih tipov in še eno bolj noro žensko. Še dobr, da nista vseh loparjev dobila v glavo. In sta kr hitr šla. Ampak odnos pa porazen. Kdo da takim službe, mi ni jasno. Navadni napihnjenci od inkasantov.

Sej tud policaji so inkasantje. To je sam vadi-pare. Mene je enkrat en joint prišel 700 evrov. Seveda po zaslugi mojga gobca, pa ker je mogla kibla uletet. Če bi bla tih, bi prišla čez z 41 evri. In za ker kurac morm jaz zdej kiblo plačevat, če me sploh odpeljali niso?

Od takrat dalje ne gobcam več nazaj. Vsaj ne tko na hard. Ko smo dobili trije za blokom kazni zarad mask pod brado, sem vzela tisto položnico za 400 evrov in bla tiho. In šla delat selfije pred kiblo. Brez veze se pregovarjat, ker ti sam dodaten keš nabijejo.

Tretji je prišel trezen

Zadnjič se je en čist nažgan na motorju zaletel v avto in poletel po tleh. Ko so ga prišli pobirat policaji, so vidli, da je koma. In je on rekel, da ga bo prišel frend iskat. In pride frend še bolj pijan. Že kle bi jim moglo bit jasno, da je očitno cela ekipa nažgana, ampak ne. So pustili, da je motorist poklical še tretjega. Le zakaj? Da dobijo vsi trije kazni? Sam ta tretji jih je zajebal. Prišel je trezen.

Keš sem, keš tja. Logično, da folk rata živčen, ko jih zagleda. In če smo že pri temu, kdo dobi neko službo, vedno pomislim na politike. Zdej kr vsi kandidirajo za predsednika. A rabijo kake šole za to? Znajo jezike? Kaj sploh znajo? Al se jaz kr jutr zbudim, pa si rečem, da se bom mal šla predsednico? V parlamentu so bli eni tud že v zaporu, pa za droge jih noben ne preverja. Sliši se sanjsko. Sam zakaj pa v drugih službah ni tko?

Kokr jaz vem, morš ponekod pokazat potrdilo o nekaznovanosti. In če se šefu sprdne, ti bo dal pihat. Al pa te bo poslal na test za droge. Uni v parlamentu pa nikome ništa. Udri brigu na veselje, pa čao. Drug svet, jebat ga.

Liter vina? Peljte dalje!

In me prov zanima, če policaj takim zaračuna kazen. »Aja, vi ste, gospod. Oprostite. Sam peljte dalje, liter vina pa res ni nč hudga.«

Če dobr pomislim, jaz bi bla direkt za predsednico. Tuje jezike govorim, selfije znam pa tud delat. Sam še Instagram si odprem. In pol bi hodila vsa nažgana in zadeta naokrog, folk bi se mi pa klanjal. Ne pa da se grem kle enga jadnika od pisateljce. Čeprov če pišeš, je k bit v parlamentu. Noben te ne preverja za nič. V literaturi je še zaželjeno, da si bil po zaporih in da si čim bolj munjen.

Uf, težka izbira. Sam uni majo več keša. Torej, do kdaj lahk kandidiram?

NAROČI SE
#lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke