Kolumne

Če bi hotla poslušat te kretenizme politične, bi šla na Twitter.

3.5.2021 / 06:05 Komentiraj
Mi bi vsi mogli skup stopit pa politikom fakiče pokazat. Če bi bla jaz še bolj odfukana, kokr sem že, bi šla še kandidirat.

Men gre na živce folk k skoz politizira. V okoliško kafano je hodil en starejši gospod in vsakič k se je vžgal, je cel šank spizdil ven na svež zrak. Dret se na ful, pa razlagat vsem njegovo logiko. Ta desno logiko. Pol se je pa še kakšen ta lev vžgal nazaj, smo pa vsi sam še pire pustili na šanku pa: “Hvala lepa za postrežbo.” A nimata žen doma, koji kurac zamorit cel lokal?

Eni so prov obsedeni s tem. Pa sej politika ni življenje. In prideš v lokal, da si odpočiješ živce, je pa kr naenkrat dretje na vse strani: “Tistmi mulcu Kordišu bi jaz navil ušesa!” Pa koga to the fuck briga? Dam si jih peljte pa jih futrite. Če bi hotla poslušat te kretenizme, bi šla na Twitter. “Al pa un vaš Janša,” se že dere en nazaj, medtem ko naroča enga ta kratkega. Da si pomiri srček, ker politika nam je vse.

Sej FB je isti drek. Janša dol, Janša gor. Mesec to, un tretje. Kot da ljudje nimajo svojih življenj.

Obsedenost z

“Aja, kokrat sem šla volit v življenju? Prvič in zadnjič pri svojih 38. Pa še to sam zato, k sem nasedla na bullshit, da bo gandža legalizirana.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE