Kolumne

Bukowski je mel srečo, da ni živel v Sloveniji. Jaz pa kle jebem ježa.

18.10.2021 / 06:05 Komentiraj
Za pol Slovenije mi dol visi, sam kaj pa ta stara dva? Sosedje, frendi, znanci, jebači, tipi? Ta knjiga je moj poslovilec.

A čmo eno o cepljenju napisat? Ah, že vidim urednika, k zavija z očmi že ob prvem stavku. Tko da mu bom tokrat prihranila te moje odisejade s cepljenjem. Vi pa pač ne boste vedeli, a sem cepljena ali ne.

To pa itak nobenga nč ne briga. Boste vse v novi knjigi prebrali, če jo doživim. Al me bo ubil moj lifestyle al pa kakšen urednik. Ker kako pa jaz pošiljam tekst na založbo! Ne vem, kdo bo ves ta sranje za mano popravljal. Pač, spet ena zmeda od črk in besed.

In jebemu majku, zdej šele dojemam, zakaj mi skoz Bukowskega naprej mečejo. Ga nisem nikol brala, ampak vem, da je bil sam kurberaj pa alkohol. No, pr men je podobno. Sam tipi pa alko. To se bojo mamce spet za glavo držale: “Pa se to spodobi?” Ne, se ne, sam paše pa ko budali šamar. A živimo življenje al stagniramo v kvadratke ujeti?

Spet stara 16 let

Sam Bukowski je mel to srečo, da ni živel na vasi, imenovani Slovenija. E, jaz pa kle jebem ježa. Ampak če sem prišla do pol knjige, bom prišla tud do...

Charles Bukowski (1920–1994).
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE