Kolumne

Britney jebe ježa zarad keša, jaz pa ne.

12.7.2021 / 06:05 Komentiraj
Folk bi kr pazil na druge. Pa puste ljudi na miru, dokler ne škodujejo drugim. Nej skrbijo, če keširajo. Drgač pa fuck off.

Eni bi rekli: “Morava »se pogovoriti o Kevinu.” Sam men gre to tok na kurac. Kokr “priceless” al pa “to bom pustil tukaj”. Pa sej vsi vidmo, da si objavil neki. A smo debili al kaj, da rabmo še obrazložitev? Jaz puščam sam slab vtis naokol, ostalo ko jebe.

Ampak, ampak, zdej smo pri strelcih. In to pri Britney Spears, ker ma tri dni za mano rojstni dan.

Jebeš Kevina, za Britney se gre.

Zdej, jaz si predstavljam zgodbo tko. Enga otroka pošlješ na oder, ga siliš v ospredje — in pol je kr naenkrat keš: “Draga naša, mi bomo tvoji skrbniki.”

Stara bo 40, pa ma fotra za skrbnika? Jaz mojga glih v glavo brcnem, če bi sral s takimi. Moj se že ta nove knjige boji, kamoli brce v glavo.

Od Britney fotr

Od Britney fotr določa vse. Kdaj sme ven iz hiše, kdaj na počitnice, kok keša bo mela, kok kontracepcije mora dat vase. Pa dejte živet tko. Kaj, pač se ji je enkrat mal odpeljalo. Eksecesov njenih ne vidim nikjer in fura

Podporniki Britney Spears protestirajo pred sodiščem v Los Angelesom 23. junija 2021, ko je bila zaslišana v zvezi s svojo pritožbo proti skrbništvu svojega očeta. — [Mario Anzuoni/Reuters]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE