Kolumne

Briga mojo nono za korono

16.8.2021 / 06:05 Komentiraj
Stara je 94 let in pravi: “Ma, svet je ponorel. Mi smo vsaj vedli, da bo en dan konec vojne. Kle se pa sploh ne ve kdaj.”

Jebem ti tako vročino. Pa to izdahneš do trgovine pred blokom. Pol greš pa za blok v park pod drevesa, te majo pa vsi komarji sveta radi. Da ne govorim, da nas je še en teden nazaj zeblo ponoč zvečer vzun k mlade mačke. Iz gor na dol. Neka bipolarna motnja od vremena. Ne razumem ljudi, k majo radi tako soparo.

Mah, jaz ljudi že nasploh ne razumem. Al pa še preveč, pa sem zato bolj zase skoz. In pol še berem, da je bil najbolj vroč julij v zgodovini, odkar merijo. Cel svet. Mogoče pa una tamala Greta, antipatična v pizdu mater, niti ni tok falila. Da gre vse v kurac. Sam zdej jo je zasenčila korona, pa se ne vozi več okol sveta pametovat starejšim. Zarad mene, če gre vse v kurac zdej takoj. Ne bom dolg, otrok nimam, tko da me boli patka res.

K en Žid

Med vso to vročino se počutim k en Žid. “Mate vse teste in cepljenja za v lokal?” Mam ja, unga za na klopce. Vi pa fuck off. Edina jeba klopc je sam ta, da pivo v tej vročini rata takoj topel. Par dni nazaj sta...

“Edina jeba klopc je sam ta, da pivo v tej vročini rata takoj topel.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE