Kolumne

Boštjan Šeruga ni Boštjan Šeruga. Niti ni navadna rit. Ker ga sploh ni.

13.2.2021 / 06:05 Komentiraj
Pozivi k internetni spravi so v tem trenutku kontraproduktivno, jalovo početje, če ne celo namerno prilivanje olja na ogenj.

Zdravo.

Kaj naj rečem? Hvala za pismo? Če sem iskren — s tabo sem menda lahko —, jih imam že po malem dovolj. To pisanje nosi zaporedno številko 10, dopisujeva si vsakih štirinajst dni. In če upoštevam dejstvo, da te je v tem času dvakrat odneslo v tiste tvoje hecne dramske čudaškosti, traja najina korespondenca skoraj pol leta in se razprostira čez tri letne čase: pomlad, jesen in zimo. Se ti ne zdi, da bi počasi lahko končala?

Vem, to ni odvisno od naju. Morda bi res lahko nehala, izolacija in zapora nista več tako trdni, življenje se počasi vrača v malo bolj prepoznavno obliko.

Imamo pa še vedno policijsko uro. Morda bi se pa ravnala po njej? Mnja, ideja je smiselna, ampak se bojim, da bova ob čakanju na preklic popisala še veliko papirja.

Bova videla? Bova videla. Naj se zdaj posvetim tvojemu pismu.

Nevidni Rubikon

Razumem poanto: da smo prestopili nevidni Rubikon jeze in besa in da so vsi pozivi k spravi v tem trenutku kontraproduktivno, jalovo početje, če...

“To je samo ime, za katerim se skriva Twitteraška/Facebook brigada.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE