Kolumne

Biden ni patološki narcis. In to je že obetavno.

12.11.2020 / 06:10 Komentiraj
Stvar je resna. Trump je prignal stvari tako daleč, da so postali tradicionalni principi zahodne politike še zame olajšanje.

Sama ne poznam nobenega Američana, ki bi glasoval za Trumpa. Med mojimi nekdanjimi sodelavci, prijatelji, znanci in bežnimi znanci v ZDA ni nikogar, ki bi Trumpa želeli za svojega predsednika. Ne, ni res. Obstaja ena oseba, ki je glasovala za Trumpa. Bob. Katerega mentalni profil je zelo podoben Trumpovemu. Le da je Bob dobrosrčen. Česar za Trumpa ni mogoče govoriti. Ker kadar je Trump prijazen, je prijazen z razlogom. To je ena od značilnosti patoloških narcisov. Med katere je Trumpa uvrstila specialistka za psihološke ustroje, sicer tudi njegova sorodnica. Ki ga pozna tudi še iz drugih zornih kotov. Ne samo tistih, iz katerih smo ga bili prisiljeni spoznati drugi Zemljani. Tisti, ki so si ga želeli na predsedniškem položaju. In tisti, ki si ga nismo.

Čez planke

Ne morem reči, da sem bila povsem prepričana v Bidnovo zmago. Ker ne poznam nobenega Američana, ki zanj ne bi glasoval, je to bil samo lakmusov papir, ki je kazal na njegovo zmago.

Toda stvar je bila bolj...

Shot with NOMO 503CW.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE