Kolumne

Back to Black: Jaz cele dneve sam o smrti razmišljam

22.4.2019 / 06:08 Komentiraj
Z več keša prideš hitrej do cilja. Itak smo pa vsi na istem vlaku, kar se smrti tiče. Sam da eni izstopijo prej k drugi.

Poslušam Deutschland, zadnji komad od Rammsteinov. Top komad in vrhunski spot, s kerim so uspeli razpizdit in nacije in Žide. Vmes pa ne vem zakaj razmišljam o vsemu temu klubu 27.

Ne gre mi v fucking račun, kaj so eni že vse uspeli narest do 27. leta. Jaz pri 27 nisem vedela, kje se me glava drži, uspešnost ali kariero še danes sam na daleč voham. Uni pa so do takrat že nekaj naredili in umrli. Jimi, Jim, Janis, Kurt, Amy. Težki talenti in težki razčefukanci.

Ne vem kaj je z enimi nami narobe, da mamo tako močno samodestrukcijo v seb. Drugi te majo radi, ti se pa ne maraš. Maš oboževalce, ti bi si pa najrajš dal na čelo pištolo. In vsi neke depresije pa substance. In delat počasen samomor.

Jaz sem nula napram njim, pa je že mene zjebalo, ko me je začel folk brat. Eno leto v sončnih očalih ponoč

Na zadnjem koncertu v Beogradu sploh ne vem, kje so meli glavo, da so jo na oder pošiljali. Sej sploh ni vedla, v kermu svetu je. Čist izgubljena. Na sliki s koncerta vidiš v očeh vse. Bolečino, strah, tesnobo, obup, žalost. Dvomim, da je sama težila, da hoče na vsak način nastopit. Ampak keš je treba služit. Vsaj manager je očitno tko mislil.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE