Andrej Šiško in njegova banda: Resničnostni šov ali fake news? Oboje!

8.3.2019 / 06:10 Komentiraj
Štajerska varda je samo smešen, a strašljiv prispevek k slovenski blaznosti. Ampak kaj ima s tem sploh opraviti sodišče?

Ceremonialni skeč na čast tako imenovanemu generalu Ivanu, ki se je kot kak čefurski svat v beli limuzini — in to z ruskimi zastavicami, če smo že pri tem — pustil pripeljati pred mariborsko sodišče na začetek sojenja Andreja Šišku, tam pa mu je pred špalirjem v črne, brez perwolla oprane, razvlečene mikice oblečenih nedeljskih paratrooperjev raportiral pripadnik inkriminirane Štajerske varde, je nekaj najbolj smešnega, kar smo imeli kdaj priložnost videti na televiziji.

Je to bil resničnostni šov ali fake news? Eh, bilo je oboje. Šiško in njegova banda so smešen, pa vendar strašljiv prispevek k slovenski blaznosti. Potlačili smo jo globoko v podzavest, da ne bi kdaj slučajno spet priplavala na površje.

A to spet prihaja na dan. Proti temu folku smo nemočni. Še tem bolj, ker jim sistem, ki bi jih rad ustavil, v bistvu pomaga. Ali ima država, kjer kolovodji klovnov sodijo zaradi ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, sploh ...

NAROČI SE PRIJAVI SE

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na [email protected]
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE