Adventistična levica, Jezušček iz Kamnika in odrešenik Drnovškovega tipa

22.2.2019 / 06:10 Komentiraj
LMŠ ne rabi partnerjev na evrovolitvah. Niti še ni čas, da bi Šarec kogarkoli že inkorporiral. Sami bodo prišli k njemu.

Odločitev, da bo LMŠ na evropskih volitvah kandidirala sama, ne pa povezana s SMC in SAB, ni niti presenetljiva niti nepričakovana. Normalni analitiki bi jo znali predvideti. Zanimiva je kvečjemu zaradi smešnih komentarjev, ki jih je predsednik vlade sprovociral s košarico minornima koalicijskima partnerjema.

No, v vsakem primeru bi bilo smešno, če bi Lista Marjana Šarca Marjana Šarca, nekdanja Stranka Mira Cerarja Mira Cerarja in Stranka Alenke Bratušek Alenke Bratušek kandidirale skupaj.

LMŠ na evropskih volitvah ne rabi partnerjev. Niti še ni čas, da bi Šarec kogarkoli že inkorporiral. Le zakaj bi svojo stranko, ki ji gre zaenkrat kot po maslu, peljal na evropske volitve v navezi z dvema luzerskima, ki se nanj samo šlepata?

Šarčeva zavrnitev evroparlamentarne koalicije s Cerarjem in Bratuškovo je prvi znak konsolidacije slovenske strankarske scene na (levi) sredini. Poglejmo, kako se bo to zgodilo.

NAROČI SE PRIJAVI SE

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na [email protected]
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE