Jaz bom pisala, kar bo men pasalo

11.2.2019 / 06:08 Komentiraj
Men je v bistvu čist vseen, kaj pišem. Sem sposobna zgodbo narest iz piksne pira. Pizda, pa sej sem že horoskope pisala.

Kadarkol napišem kej o otrocih, se mora najdet en inteligentnež s pripombo: “Kaj bo ta pametovala, sej jih itak nima.” Po tej logiki lahk pišemo sam tist, kar res poznamo. Pol bi mogla jaz sam o alkotu pa ganji pisat. Pa o pizdarijah.

Se spomnim začetkov, kako so me eni prepričevali,da se moja prva knjiga bere sam zato, ker je taka tematika. Da če ne bi bla, me ne bi noben bral. Sej vem, da se morjo z nečim tolažit, če si niso tvoje baže talent.

Ampak sem dokazala, da lahk pišem tud o športu, pa me bojo brali. Kako pa je zdej s tem? A o fuzbalu pa lahk pišem, čeprov nisem niti enga gola dala v življenju? Kako sem si sploh drznila pisat glasbene reportaže, če pa nisem glasbenik?

In kako kurac majo eni jajca pisat o politiki, če pa niso politiki? Kako si en suh predstavlja, da bo pisal o debelosti, če pa celulita še od daleč ni videl? Pa takoj ukinit psihiatre, ker ne žrejo istih tablet k ti in se jim ne sanja, kaj je depresija.

NAROČI SE PRIJAVI SE

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE