Kolumne

Anonimni hinkoti iz blokov so padli v okvirje. Jaz pa ne bom nikol.

9.8.2021 / 06:05 Komentiraj
Ampak policaji, kok ste vi stari? Pa ne morte met unih grdih kirurških mask gor. Se ne spodobi za ta leta. Ta črne so zakon.

Če pa kej ne prenašam, pa ne prenašam hinavcev. Jaz sem strelka po horoskopu in je vse direkt v ksiht. Na šus. Pa neka, če pol po pički. Vse so to zgodbe za v knjigo. In ker mi folk skoz teži, kdaj bo že knjiga, nej vam povem, da ne vem. Ne maram discipline, preveč se mi dogaja, pa kr urednika mam po novem.

Ampak kako se mi lahk tok dogaja, glede na to, da še na avtobus nisem sposobna? Jaz grem do trgovine pred blok pa na klopce za blok. To je vse.

In glih zarad klopc me majo hinkoti ful radi. Da smo dobili kazni zarad mask, že vsi vemo. Da so nam poslali na pingpong že šestkrat policaje, tud vemo. Enkrat so nam še dva petelina od redarjev poslali. V glavnem, v enmu letu sem bla popisana že stokrat. Vsakič seveda anonimna prijava. Ker pač hinkoti od ljudi.

In sedimo dva dni nazaj za blokom. Tri babe, en moški. Ura je bla 22:15. Morte razumet, da eni živimo v luknjah brez balkonov. In valda greš v tej vročini ven zvečer na klopce.

Dej, mej jajca, poklič jih,...

“Ampak policaji, kok ste vi stari? Pa ne morte met unih grdih kirurških mask gor. Se ne spodobi za ta leta. Ta črne so zakon.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE