Kolumne

Aleluja, knjižnice odpirajo! Kako bo to laufalo, pa bog ve …

4.5.2020 / 06:05 Komentiraj
Folku se že cufa brez knjižnic. Po eni strani pohvalno, da berejo, po drugi pa je vprašanje, al tud kaj kupujejo knjige.

Očitno sem vedla, da bo korona letos sejala mal okol in zanalašč nisem ves ta čas napisala nove knjige. Ker če bi pa zdej mela knjigo dokončano, ko je vse neki zaustavljeno, jo pa lastnoročno zažgem. Pač nisem pri potrpežljivih.

Sej človek nč več ne ve. A knjižnice sploh odkupujejo knjige al jih sam v karanteno mečejo? Tiskarne sploh delajo al smo obsojeni na elektronsko knjigo? By the way, elektronska ne bo nikol nadmašila old school knjig. Jaz že vem, k mam obe v vseh verzijah. Tud v Braillovi pisavi sem. Upam, da sem. Da me niso slepi bralci nategnili, pa namest mojga teksta kr Alan Forda not fuknili. Še Kraljev ulice ne tiskajo več, folk jih lahk bere sam v digitalni obliki.

A založbe sploh izdajajo knjige? Al zdej sam unim posvečenim? Bi rekla, da bolj ne, torej je brez veze napisat novo knjigo. Bralci bojo že preživeli, jaz sem pa itak za to, da človek rajš neha na vrhuncu, ne pa da rata en zlajnan bend od U2. Ampak če bojo

»A založbe sploh izdajajo knjige? Al zdej sam unim posvečenim? Bi rekla, da bolj ne, torej je brez veze napisat novo knjigo.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE