Kolumne

A gremo stavit, da bomo isti kreteni, ko bo konec tega sranja?

6.4.2020 / 06:05 Komentiraj
Pohlevni smo samo, ko moramo bit. Neki cenimo samo, če nimamo druge izbire. Ko pa mamo spet možnost, smo spet isti mi.

Eni sanjajo, da se bomo zbudili v nekem idiličnem svetu. Sicer bomo skor vsi brez denarja, ampak kar naenkrat bomo vsi sočutni in spoštljivi do sočloveka.

Pa ja. Starši se bojo glih tko vsak dan pritoževali čez učitelje, da so nesposobni, ker naš je ja genij, kaj vam ni jasno? Ampak ko maš tega genija doma dva mesca in se morš ti sam učit z njim, pa že valda mal odpreš oči, da vaši sončki pač niso vsi geniji? Skor noben, dejmo rečt realno.

Glih tko jim boste še naprej kupovali najdražje telefone. Glih tko boste polnili trgovske centre in kupovali nesmisle. Glih tko bo Franceta še vedno skrbelo, če ma sosedov Joža boljši avto v garaži. Pepca si bo še vedno delala sive lase, če ma soseda boljšo kuhinjo. Glih tko bomo dalje srali naprej po zemlji. Ker nam je vse samoumevno. In ker si mislimo, da nam kr vse pripada. Ker kreteni smo bili in kreteni bomo ostali.

Kje vidte vi sočutje

Kje vidte vi kakšno sočutje v teh dneh? Jebal bi

»Glih tko bomo dalje srali naprej po zemlji. Ker nam je vse samoumevno. In ker si mislimo, da nam kr vse pripada. Ker kreteni smo bili in kreteni bomo ostali.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE