Kolofon

3 × 3 moji teksti na Fokuspokusu 2020, ki so se še kar dobro postarali

29.12.2020 / 06:10 Komentiraj
Korona je že sama vse postavila na glavo, nova vlada pa je k temu prispevala še več, kot bi od normalne oblasti pričakovali.

Vseh dvesto-plus tekstov, ki sem jih letos napisal, se ni dobro postaralo. To že moram priznati. Vsak tekst se ne postara dobro. Niti vsak moj. Pa tudi če bi se vsi dobro postarali, jih ne bi mogel vseh ponatisniti, ker to je vendarle izbor.V tako zmešanem letu, kot je 2020, je bilo to še posebej nemogoče. Korona je že sama vse postavila na glavo, nova vlada pa je k temu prispevala še več, kot bi od normalne oblasti pričakovali.

Ti moji 3 × 3 teksti niso bili nujno med bolj branimi, so pa za to leto tipični in dajejo vedeti, kaj vse smo dali skozi.

Vsi teksti razen zadnjega (ki še ni star 30 dni) so zdaj odklenjeni.

Looting

Glede na strukturiranost in spremenljivost dogodkov in odmevov in ukrepov v zvezi s kovidom smo kakšno stvar mogoče hvalevredno pozabili. Recimo to, da smo se marca upravičeno bali, da bo folk izpraznil trgovine.

1. Korona konzum: Z vsako kilo moke in sladkorja na zalogo nas je manj (14. 3. 2020):

Prazne police v trgovinah niso pomembna informacija. To...

»Korona je že sama vse postavila na glavo, nova vlada pa je k temu prispevala še več, kot bi od normalne oblasti pričakovali.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE