Kolumne

17-letni sin pošlje osem policajev nad permisivnega fotra zaradi prve klofute

16.11.2021 / 05:10 Komentiraj
Saj veste, lepa beseda lepo mesto najde. Tako sva z ženo deco tudi vzgajala. Strpno. Brez batin. In kaj imam danes od tega?

Sem pripadnik tiste generacije — pravijo nam generacija X, vsekakor ne boomer —, ki so nas učili strpne, permisivne vzgoje. Tako sva z ženo deco tudi vzgajala. Brez batin. Saj veste, lepa beseda lepo mesto najde.

Pa se je primerilo prejšnjo sredo, da sva z ženo in najinim poslovnim partnerjem nekaj proslavljala. Nič takega. Bili smo v pisarni in zvrnili nekaj glažev. Ko sva vstopila v stanovanje, sem jo zbadal, češ, a kaj imata s tem partnerjem, saj ju sumljivo dolgo ni bilo iz trgovine.

Ta nemili pogovor je slišal mladoletni sin, ki je bil v svoji sobi. Ker je imel vtis, da se prepirava, je privihral iz sobe in začel zagovarjati mamo. Ta mu je sicer rekla, da se samo zezava, ampak mali se je čisto napalil. Nazadnje me je še odrinil — in ker sem imel v riti tri pire, sem se nerodno spotaknil ob zofo in padel nanjo.

Nič takšnega, porečete. Ampak bilo je dovolj, da sem ta malemu primazal klofuto. Ves užaljen je šel v svojo sobo, žena se je odpravila spat, jaz pa...

”Nič takšnega, porečete. Ampak bilo je dovolj, da sem ta malemu primazal klofuto.”

NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE