Kolumne

157. v čakalni vrsti: TV pravljica s srečnim koncem

12.10.2021 / 06:05 Komentiraj
Pazi ti to zdej. Nisem se oglasil na telefon. Kaj ste vi za ena firma? Stranka se ne oglasi na telefon, vi pa ko ga jebe?!

Prejšnji četrtek kličem Telemach, ker ni delala televizija. Po večnih uvodnih neprijetnostih tipa pritisnite 1, če bi to, pa 2, če bi uno, ste 157. v čakalni vrsti, se oglasi operater. Reče, da bojo odprli delovni nalog in poslali tehnika.

Tehnika seveda ni bilo. V petek tudi ne. Okej, za vikend sem vedel, da ga ne bo, a ni ga bilo niti v ponedeljek in ne v torek. Pa sem teden pozneje spet poklical. In mi rečejo, da je bil delovni nalog storniran, ker se nisem oglasil na telefon. Pazi ti to zdej. Nisem se oglasil na telefon. Kaj ste vi za ena firma? Stranka se ne oglasi na telefon, vi pa ko ga jebe, let’s move on.

Na WC

Sej razumem, da gre folk tudi na WC s telefonom, ampak jaz nisem eden izmed teh. Jaz si vsake toliko privoščim komunikacijski mrk. Ko grem na vece, ko jem in ko seksam. Mogoče sem spregledal missed call. Mogoče sem mel zasedeno. Ampak model je klical enkrat. Enkrat. Niti dvakrat.

Tega ne razumem. A majo ful prank klicev od folka, ki nima kej delat in pač...

“Prejšnji četrtek kličem Telemach, ker ni delala televizija. Po večnih uvodnih neprijetnostih tipa pritisnite 1, če bi to, pa 2, če bi uno, ste 157. v čakalni vrsti, se oglasi operater.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE